dimarts, 17 de març del 2009

VIURE I PERDRE`S DE Josep Guiolà

El nostre Soci Josep Guiolà exposa el seu treball Viure i Perdre's del 30 de Març el 30 d'Abril. a la biblioteca Municipal de Natahoyo, Gijón.


Una vegada més, incansable d’investigar davant les tècniques de la fotografia, Josep Guiolà ens presenta, una sèrie d’imatges fruit dels viatges que ha realitzat al llarg dels anys. Viatges constants dels quals ha immortalitzat moments a través del seu objectiu i que ara ressuscita amb aquesta exposició.

Es tracta d’una col•lecció de fotografies que mostren paisatges, racons, vistes...de diversos indrets i ciutats d’arreu; Portugal, França, Itàlia, Andalusia, Cantàbria, Mallorca, l’ Empordà o el nostre Montseny; llocs insòlits, paisatges fantasmagòrics, buits de persones, que evoquen sensacions de somni, de solitud.



Els moments són aquells segons únics i màgics que potser no es veuen a través de la càmera però sí podem recordar quan tenim la imatge en mà. I aquí Guiolà mostra els llocs, les ciutats, els entorns i paratges on ha estat i ha viscut experiències. En definitiva mostra els moments que ha pogut captar dels seus viatges, i ens convida a perdre’ns, a viure sensacions a través de les seves fotografies.