dimarts, 25 de setembre del 2012

SOCI DE LA SETMANA (capítol VII ) LLUIS JUANOLA


Seguim amb la secció que varem encetar fa aproximadament dos mesos, avui presentem el setè capítol d'aquesta finestra que desde la secció fotogràfica el Centre d'Arbúcies vol donar l'oportunitat en els seus socis de mostra els seus treballs o inquietuds fotogràfiques a la resta de companys i a la resta d'aficionats a la fotografia que ens consulten el nostre blog. Volem aprofitar per animar a la resta de companys a participar-hi. tal com avui ha fet el nostre company Lluis Juanola que desdel 2003 esta associat a la secció i desdel 2008 forma part de la junta treballant amb la resta de membres perquè la secció tiri endavant.

 
 
Hola, la fotografia es una cosa que sempre m'ha agradat, però no va ser fins l'any 2003 que em vaig apuntar al curset de fotografia de l'associació.
 
 
Alló em va agradar molt i vaig decidir comprar-me la primera càmera fotogràfica, que era de rodet. Al any següent ja em vaig engrescar a participar a la fotolliga gironina, i des de llavors ja no he parat.
 
 
 
 
 
Al any 2005 vaig tenir la primera càmera digital i l'any passat vaig crear un blog d'Internet on de tant en tant vaig penjant fotografies. L'adreça del blog és la següent: lluisjuanola.blogspot.com

 
 
 
 
 
Els temes que m'agraden més, són el social i el retrat, però també són els que practico menys. Normalment sempre acabo fent fotos de natura.