diumenge, 7 d’octubre del 2012

SOCI DE LA SETMANA (capítol VIII ) DAVID MASFERRER


Continuem amb el soci de la setmana, i ho fem amb un dels socis revelació de les ultimes foto-lligues locals. en David Masferrer, que aquest any serà la seva tercera foto lliga i les dues anteriors, ja a marcat el territori.
 
Hola a tothom!! què puc dir de mi? doncs que sempre m'ha agradat molt la fotografia. Fa tres anys en Cesc em va animar a fer el curs de fotografia i desde llavors no he parat. Temporades més inspirat que d'altres però qui fa el que pot no està obligat a més, per això estic content amb les meves fotos.

 
 
 
 
Aquí us he deixat algunes de les meves fotos que com podeu veure m'agraden tots els temes. El que m'agrada més de la fotografia son les sortides, així podem veure d'un mateix lloc moltes fotos totalment diferents i aprendre dels altres companys. De les fotos només comentaré la de la carta que la vaig fer en castellà perquè no penséssiu que estic boig i així es veuria que és una carta preparada en el moment de fer la foto.

 
 
Doncs res més espero que us agradin les fotos i jo poder tenir temps per fer tota la foto lliga.

Agraïments de Pepi Casanova

Voldria agrair per mitja del Bloc de la Secció Fotogràfica Centre d´Arbúcies a totes les persones que de una manera o altre sant interessat i mant felicitat per aquesta exposició al Museu Etnològic La Gabella A tots ells i a tothom Moltes Gràcies Pepi