diumenge, 19 d’agost del 2012

Soci de la Setmana ( IV) JORDI JUNCÀ

Desprès d'una setmana de vacances tornem a carregar les piles amb la secció del soci de la setmana i ara toca amb un dels socis mes nous que tenim en Jordi Juncà.
L’Abril del 2009 em vaig iniciar en el món de la fotografia amb la meva primera càmera digital “Pentax k10” i a mesura que passa el temps em sento més atrapat per ell. He fet diferents cursos i tallers de fotografia i no és fins aquest any passat que no m’he decidit a ser soci de la secció fotogràfica d’Arbúcies, una de les coses que em costa més és ensenyar els treballs que faig, però gràcies a la Foto lliga i a la gent d’Arbúcies poc a poc em sento més còmoda i espero poder aprendre de l’experiència i la crítica de tots.
Ara mateix el meu equip fotogràfic bàsicament esta format per, una Pentax k5, d’objectius tinc un 17-50mm i un 90mm “macro” de Tamrom, un 70-300 de Sigma i un 35mm “macro” de Pentax i també un flaix Metz el 58 AF-2.
Amb el temps he anat verificant que l’aprenentatge en grup sempre és millor i aquesta realitat es totalment present en la Secció Fotogràfica d’Arbúcies, en el que tothom aporta el millor de si mateix i això és molt de valorar. Per cert gràcies a tots per la rebuda que m’heu fet i en especial al Francesc Noguera i al Lluís Juanola pel temps que dediqueu i que ens regaleu, GRÀCIES!!!