dilluns, 29 d’octubre del 2012

Soci de la setmana ( Capítol XI ) Pep Sanchez

I seguim amb el XI capítol del soci de la setmana i ho fem amb una persona que va esta al davant de la secció uns quants anys en Pep Sanchez.

 
Vaig començar a fer fotos a l'any 1989 quant treballava de conductor d'autocar. Estava molts dies fora de casa, fent viatges nacionals e internacionals i tenia molt de temps lliure, així va començar la meva afició a la fotografia i fins ara... ( tot i que últimament m'he despenjat un xic).

 
 
La meva primera fotografia que vaig presenta va ser a la III Mostra Fotogràfica de l'any 1992, recordo que era d'un claustra de Salamanca. No tinc definit un tipus de fotografia concret, tinc una dèria amb les fonts del terme d'Arbúcies, podria dir que m'agraden les de natura.....

 
 
vaig esta com a representant de la secció fotogràfica, crec recordar uns quatre anys. varen ser uns anys molt bons amb molta activitat per part de tota la junta fèiem un bon equip..... tinc molt bons records d'aquella època.

 
El meu equip no a millorat, es el mateix de sempre la Olympos E510 amb un 14/42mm i un 40/150mm a mes tinc la Canon G7 aquesta sempre la porto a sobre.